Live bingo

Posted on: december 19, 2017 Posted by: admin Comments: 0

Live bingo

Hvad er live bingo?

Live bingo? Det lyder måske lidt mærkeligt. Du har helt sikkert allerede hørt om bingo, som du enten kan spille i bingohallen eller på internettet. Men hvad så med live bingo? Det har du måske ikke hørt om før. Det lyder måske som en lidt mærkelig størrelse, men det er faktisk ved at blive mere og mere populært. Og det er der rent faktisk slet ikke noget at sige til! Det er nemlig rigtig sjovt – og er da næsten lige så sjovt som bingo på internettet. Men der mangler lige lidt mere, før det er lige så populært som bingo du kan spille på internettet – og bingo som du kan spille nede i bingohallen, der ikke ligger så langt fra, hvor end du nu bor. Derudover så kan det faktisk også være en god idé at afprøve live bingo, hvis du aldrig har prøvet det før. Og det kan også være en rigtig god idé, hvis nu du (mærkeligt nok!) er ved at blive lidt mør og træt ovenpå en masse bingo på internettet. Så skal spillet nogle gange skiftes ud, også selvom du stadig er helt vild med bingo. Men hvad gør man så? Jo man gør da bare i gang med at spille noget live bingo. Det er ret anderledes, men stadig det samme, hvis du helst ikke vil slippe selve bingospillet alt for meget. Men hvorfor er det så overhovedet forskelligt, og hvad er det så for noget? Det er stort set det samme, men alligevel forskelligt. For eksempel kan du følge med i live bingo via dit fjernsyn, hvor du selvfølgelig ikke kan dette, når det kommer til bingo på internettet. Så hvis du er vild med at se fjernsyn og bingo, hvorfor så ikke begynde med live bingo, når du kan følge med i dette på fjernsynet? Du kan derfor selv følge med i, hvad for nogle numre der bliver trukket – hvilket selvfølgelig bliver gjort af de værter, der er med i programmet. Hvis du har lyst til det – og selvfølgelig også mod på det – så kan du faktisk også selv være med i live bingo. Du behøver derfor ikke blot se på det – hvilket du måske kan gøre i starten, førend du begynder at være med – du kan nemlig også sagtens være med selv og se, om du måske kan få din bingoplade fyldt med tal. Du kan for eksempel vælge at spille med på kanalen DK4. Her kan du være med til at spille hver eneste dag på ugen.

bingo

Hvordan foregår live bingo?

Det er slet ikke så svært at spille med på live bingo. Først og fremmest skal du have et medlemskab for at spille med, hvis du gør det hos DK4. Når dette er gjort, kan du være med til at spille om alle de fantastiske præmier, når det kommer til live bingo. Det er gratis at melde sig ind, og du kan gøre det på et par enkelte minutter. Herefter skal du få fingrene i nogle bingoplader, som du kan købe på internettet, efter du er blevet medlem. Du skal printe disse bingoplader ud, inden du går i gang med at spille. Herefter skal du blot tænde for fjernsynet, så du kan følge med i live bingo. Nu skal du sådan set blot krydse tallene af på din plade, hvis værterne råber dem op. Altså præcis ligesom du spiller bingo på internettet eller i bingohallen.

Spil live bingo disse tider og dage

Du kan nærmest altid spille med på live bingo, hvis du har lyst til det. Eller du kan i hvert fald spille med hver eneste dag, hvis du har tid og lyst. Så hvis du skal i gang med live bingo, skal du sidde klar foran fjernsynet hver mandag til og med fredag klokken fire. Det varer frem til klokken fem, så du skal afsætte en time til spillet. Det afsendes på kanalen DK4, så den skal du selvfølgelig også have mulighed for at se for at kunne være med på live bingo. Du kan måske også finde det andre steder, men her i denne artikel tager vi udgangspunkt i kanalen DK4. Hvis du gerne vil spille live bingo i weekenden, så kan du også sagtens dette. Det spilles nemlig også lørdag og søndag. Om lørdagen kan du spille klokken 19.30 til og med 20.30. Om søndagen spilles det på den samme tid som fra mandag til fredag. Så hvis du ikke har tid til at spille i hverdagene, har du skam mulighed for at komme i gang med live bingo i weekenden i stedet.

Opsummering om live bingo

Er du klar til at spille live bingo? Det synes vi altså, at du helt bestemt er! Der er nemlig intet du mangler at vide. Nu skal der kun noget erfaring til – og du skal skam bare springe ud i det. På denne måde lærer du det nemlig bedst, og finder ud af en masse andre ting om live bingo, som du ikke kan lære ved at læse en artikel om det. Nu har du i hvert fald fået en masse viden, som du skal bruge for at komme godt i gang med live bingo. Vi håber, at du kommer til at elske live bingo lige så meget, som vi elsker spillet. Må bingotallene være med dig!

Kontakt