Den Bitre Metode

Posted on: december 22, 2017 Posted by: admin Comments: 0

Den Bitre Metode

Tjen oceaner af penge med Den Bitre Metode

Som de fleste nok ved, så er der efterhånden rigtigt mange forskellige online pengesystemer og metoder. De fleste af dem har set dagens lys indenfor det sidste halve år, og fælles for dem alle er at de alle lover guld og grønne skove, uden at det er hverken svært eller ubekvemt. Men det er løgn og latin. Hver dag er en kamp. Det skal gøre ondt før det gør godt, når man bruger pengemetoder til at opbygge ufattelig rigdom. Så glem alt om Den Rare Metode eller “Det nemme system”. Vi bringer dig her det eneste pengesystem der beviseligt fungerer 100% sikkert hver gang: Den Bitre Metode.

Opbyggede finansimperium

“På kontoret disciplinerer jeg mine ansatte. Her er det Daniel fra Finans, der kvæles.”

Mit navn er Kaj ‘Rige Far’ Rasmussen og jeg har opbygget et finansimperium med Den Bitre Metode. Det har efterladt mig ensom og forladt som kransekagefiguren på et enormt pengesystems-imperium. Der er koldt på toppen og jeg har for længst mistet familie og venner, efter jeg skiftede over til den Bitre Side. Det kunne de ikke leve med, men jeg indså at jeg måtte skille mig af med dem for at opnå mine mål om at blive den mest magtfulde hersker denne verden nogensinde har set.

Mødte modgang men bitterheden overvandt alt

den bitre metode
Denne affaldsspand har rådgivet mig utallige gange

Da jeg var yngre tog jeg utrolig mange risici og jeg var på mange måder naiv. Jeg spillede nogle gange roulette hvor jeg satte store beløber på 00, og andre gange kørte jeg alt for stærkt igennem byområder. Dette overmod første også til en ulykke der skete en sommer i 1977. Der havde jeg lavet et enormt Sankt Hans Bål, og for at imponere en pige jeg var lun på, hældte jeg ekstra benzin på bålet for at få det til at blusse op. Uheldigvis fangede flammerne den moderigtige latex-buksedragt der var højeste mode den sommer, og jeg blev forbrændt på 88% af kroppen.

Doktorerne sagde jeg var døden nær, men at min bitterhed holdt mig i live. Jeg var dog så medtaget at jeg ikke længere kunne trække vejret selv efter ulykken og jeg blev placeret i en special designet dragt, der kunne holde min krop i live. Nogle ville måske have givet op på nuværende tidspunkt, men ikke Kaj Rige Far. Jeg så blot dette som en mellem stor sten på vejen mod toppen af galaksen, og fortsatte ufortrødent. Det var i øvrigt i denne periode af mit liv jeg for alvor kunne føle at Bitterheden var med mig.

Hallucinationer og robotter førte til finansielt smarte træk

Kort tid efter min ulykke begyndte jeg at snakke med min skraldespand. Den mindede mig om en robot fra en film jeg engang havde set, og denne velinformerede affaldsbeholder er direkte skyld i mange af mine business ventures. Den fortalte mig at jeg skulle investere i Apple længe før de blev store. Og senest har jeg købt en masse bitcoins på råd fra min robotagtige skraldespand.

Jeg har siden 80’erne også set hallucinationer. Det har fortrinsvist været min Onkel Ole Benjamin Kennethwobi (som var halvt kenyaner), som er tonet frem i mine syner. Han har sagt ting som jeg ikke har forstået såsom “Bitterhedens kraft er den største” og “Pas på droiderne” og meget andet. Jeg har efterstræbt at efterleve disse sælsomme visioner altid, om end jeg ikke har forstået deres betydning.

Disse bekendtskaber har været guld værd for mig eftersom min familie blev ofret på bitterhedens alter for længe siden.

Hvis du er god til noget skal du ikke gøre det gratis

den bitre metode
“Billede fra et af mine kurser. Deltagerne var meget begejstrede for Den Bitre Metode”

En af de ting Ole Benjamin Kennethwobi fortalte mig var at de ting jeg var gode til skulle jeg aldrig gøre gratis. Derfor vil jeg selvfølgelig ikke fortælle alle hemmelighederne i min Bitre Metode til Finansimperier. Af samme årsag forærer jeg dig ikke samtlige hemmeligheder fra Den Bitre Metode her.

Men for den nette sum af 16.999 kroner kan du tilmelde dig en af mine danske kurser. Jeg vil i løbet af den kommende tid komme landet rundt på følgende steder:

John Bull Pub, Aalborg: 15/6

Kurts Mor, Aarhus: 16/6 (FÅ PLADSER TILBAGE)

Radisson Hotel, København: 22/6

Pitten, Odense: 29/6

Køb billetter til kurset inden de er udsolgt!

Du vil aldrig fortryde at joine den bitre side.

Kontakt